Alles over Bestemd voor mij

Geen vaag gedoe meer met #boek10, vanaf vandaag is de titel van mijn volgende roman bekend! Bestemd voor mij ligt half november in de winkels, en zoals ik al eerder heb gehint: het is een feelgoodroman met een winters tintje.

Benieuwd naar meer? Dat komt goed uit, want dit is de kick-off van de “Bestemd voor mij Scoopweek”. Tot en met vrijdag vul ik dit blog elke dag aan met een nieuwtje over dit nieuwe boek. Hou ook mijn instagramposts en instastories goed in de gaten. En laat me alvast weten of je de titel leuk vindt!

De scoopweek van Bestemd voor mij is begonnen!

Scoop 2

Vandaag weer een onthulling over Bestemd voor mij. Het boek is op zich staand te lezen. Het is géén vervolg op een van mijn vorige boeken. Maar… ik breng wel bekende personages terug… Bestemd voor mij is een spin-off: een van de bijfiguren uit een eerder boek heeft nu de hoofdrol. Als bijfiguur had dit personage namelijk een interessant maar niet nader uitgewerkt verleden. Dit is een van de verhaallijnen geworden waar Bestemd voor mij om draait. En die verhaallijn draait om een oude liefde.
Bestemd voor mij heeft een vrouwelijk hoofdpersonage. Ze is zelfstandig, ambitieus, en ze heeft drie beste vriendinnen: Micky, Debbie en Hannah. Misschien heb je het nu al geraden: Bestemd voor mij gaat dus over Jessica, en is een spin-off van Geknipt voor jou. Het is zo leuk om deze personages weer om me heen te hebben en ik hoop dat je veel zin hebt in een nieuw verhaal over deze meiden.

Scoop 3

Gisteren heb ik al heel wat verteld over de inhoud van Bestemd voor mij, maar nog niet zoveel over de verhaallijn. Dus hier alvast een stukje van de achterflaptekst. Trefwoorden: winterhuis, vriendinnenweekend, verrassingen, sneeuw, oude liefde, tegenwoordige liefde, toekomstige liefde, en een sprankeltje Christmas Spirit.

Scoop 4

In Geknipt voor jou had Jessica duidelijk issues met hoe de relatie tussen Hannah en Frank begon. Waarom lag het nou zo gevoelig?
Enter Aram.

In Bestemd voor mij lopen heden en verleden door elkaar en jullie gaan kennismaken met een oude liefde van Jess, die haar niet zo netjes behandeld heeft.
Ze ontmoetten elkaar op jonge leeftijd op de berg waar de familie van Jessica een vakantiehuis heeft. Wat is er tussen hen gebeurd en hoe liep het stuk? En kan het ooit nog goed komen? Je leest het in november in Bestemd voor mij!

Laatste scoop

De afsluiting van de scoopweek: de coveronthulling van Bestemd voor mij.

Mijn nieuwste! Wauw… De hoofdlijn van dit verhaal had ik al heel lang in gedachten voor ‘ooit misschien eens’. Vorig jaar begon ik het idee aan te scherpen. In februari begon ik echt te schrijven. In maart was ik goed op gang. Daarna werd het een blur van schrijven, schrijven, schrijven, relax, ik heb nog zeeën van tijd, waaah deadlinestress, hij moet nu echt af!

Wat een jaar was dit. Een bioscoopfilm van mijn eerste boek en nu mijn tiende boek vers van de drukpers. Vandaag zijn de eerste boeken al bij lezers afgeleverd en… er is al een herdruk opgestart nog voor hij officieel verschenen is. (Morgen is de releasedatum.)

Ik ben zo blij dat jullie nu kunnen kennismaken met mijn nieuwste roman en eindelijk zullen ontdekken wat Jessica nou ooit overkomen is met die oude liefde van haar die haar gebroken achterliet. Allemaal overgoten met een winters kerstsausje. Lezers, geniet ervan!