Hebben Award voor Ik wist het

Ik wist het heeft een Hebban Award gewonnen! Gisteren mocht ik tijdens de Hebban Awards Afterparty bij Kapitein Zeppos in Amsterdam de prijs in ontvangst nemen. In totaal werden er 26.384 stemmen uitgebracht in verschillende categorieën. Het publiek verkoos Ik wist het tot beste Nederlandstalige feelgoodroman van 2015!

Het publiek verkoos Ik wist het tot beste feelgoodroman


Ik ben ontzettend blij met deze prijs. In de eerste plaats omdat het een publieksprijs is. Dat zoveel lezers van mijn boek genoten hebben, is een enorm compliment. Ik heb Ik wist het met heel veel liefde en plezier geschreven. Al mijn boeken zijn bijzonder voor me, maar deze misschien toch een beetje extra. En dat maakt het winnen van deze award juist voor dit boek extra speciaal.

Daarnaast ben ik er trots op om de categorie feelgood te mogen vertegenwoordigen. Want in een wereld waar van alles gebeurt waar we geen grip op hebben en die daarom heel beangstigend en overweldigend kan zijn, kunnen we allemaal wel wat extra feelgood gebruiken.


Meer lezen? Met Victoria Farkas van Hebban had ik een mooi interview over Ik wist het en het winnen van de award.