IJVR – Home of the creative minds

Na twee jaar dromen, bedenken en hard werken, introduceren mijn zus Priscilla en ik met trots ons creatieve lifestylemerk en inspiratieplatform IJVR.

De letterlijke betekenis van ijver is inzet, werkzame toewijding, vlijt. het betekent bereid zijn om iets verder te gaan dan anderen, knokken voor wat je belangrijk vindt, je niet laten ontmoedigen. Elk succesverhaal begint met ijvr.

Al sinds onze jeugd vormt creativiteit een rode draad in onze levens, maar de gedachte dat we daarmee iets belangrijks in handen hadden, kwam amper in ons op. We leerden op veilig spelen en maakten allebei studiekeuzes op basis van praktische overwegingen, met als resultaat dat we ons tien jaar later doodongelukkig voelden en volkomen vastgelopen waren in wat we deden. Met ons is het gelukkig goed gekomen. Maar wat was het fijn geweest als er destijds een platform zoals ijvr geweest was.

Creativiteit vormt een rode draad in ons leven.

Gelukkig is het nu zover. Met ijvr creëren we een creatief bolwerk waar we tevens onze idealen kunnen uitdragen. Zo zijn de vier pijlers ontstaan: creëren, expressie, verbinden en respect. Het uitdragen maken we in letterlijke zin mogelijk via de producten in onze webshop, die allemaal duurzaam en verantwoord tot stand komen en symbool staan voor een of meer van onze pijlers.

Onze eigen weg naar creatief werken en leven was lang en vol obstakels. Soms gaan dingen mis, loop je tegen een muur aan en weet je niet hoe je verder moet. Maar die muren hebben een reden. Ze helpen je inzien hoe graag je iets wilt bereiken. Ben je bereid het nog eens te proberen? Nog harder te werken?
Dat is ijvr;het overwinnen van obstakels en het doorbreken van de muren die je tegenhouden. Net een stapje verder gaan, ergens voor willen knokken, iets over hebben voor jezelf en anderen. Hier bieden we een plek voor de kunstenaars, de makers, de doeners, de denkers, de bouwers. En voor iedereen die bereid is met een open blik naar de wereld te kijken. We hopen dat het een plek is waar je je thuis zult voelen en waar we je tegelijkertijd kunnen uitdagen om meer uit jezelf te halen.