Ik wist het wordt verfilmd!

Mijn derde boekverfilming is in de maak! Producent Greenfield Filmproductions heeft bekendgemaakt dat mijn roman Ik wist het in februari 2022 in de bioscoop te zien zal zijn.
Ik wist het wordt geregisseerd door Jamel Aattache (Zwaar verliefd! en Casanova’s), en het scenario is van René Molenaar (Zwaar verliefd!).

De optie op de filmrechten van dit boek is al een hele tijd geleden genomen, maar het is altijd afwachten of de film daadwerkelijk gemaakt kan worden. En ja! Dat gaat nu dus echt gebeuren. Ik heb al een aantal versies van het scenario mogen lezen, en ik kan al helemaal voor me zien hoe mooi deze film gaat worden.

De magie van Mia’s bloemen, in 2022 op het witte doek.

Ik wist het is een magische feelgoodfilm over een eigenzinnige jonge vrouw die puur op intuïtie haar eigen bloemenwinkel opent en daar de man ontmoet van wie ze – letterlijk – altijd gedroomd heeft. Ze zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken en om ervoor te zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt.