Video afspelen

Ik wist het

De derde boekverfilming van Chantal van Gastel staat op de planning voor februari 2022. Ik wist het is een magische feelgoodfilm over een eigenzinnige jonge vrouw die puur op intuïtie haar eigen bloemenwinkel opent en daar de man ontmoet van wie ze – letterlijk – altijd gedroomd heeft. Ze zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken en om ervoor te zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt.

De magie van Mia’s bloemen. In 2022 op het witte doek.

Mia Robbins is eigenzinnig, creatief en volgt altijd haar hart. Puur op intuïtie zegt ze haar baan in de marketing op om haar eigen bloemenwinkel te beginnen. Dan ontmoet ze Feo, die met zijn tostibus tegenover haar winkel komt staan. Hij is ondernemend en levenslustig. De man van wie ze – letterlijk – altijd heeft gedroomd.

Mia zet alles op alles om van haar winkel een succes te maken. Maar durft ze haar gevoel te blijven volgen, zelfs als het alles in de war stuurt waar ze zeker van was? En hoe kan ze ervoor zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt?

Bekijk hier de trailer!

Cast: Sigrid ten Napel, Tarikh Janssen, Steef de Bot, Loes Luca, Victoria Koblenko, Toprak Yalciner, Melissa Drost, Nhung Dam, Rob DeKay, Ruurt de Maesschalck, Henriëtte Tol, Bart Klever, Margo Dames, Marieke Westenenk, Rian Gerritsen, Javier Guzman, Mike Meijer, Donnya Zidan.
Regie: Jamel Aattache