Video afspelen

Ik wist het

De derde boekverfilming van Chantal van Gastel staat op de planning voor februari 2022. Ik wist het is een magische feelgoodfilm over een eigenzinnige jonge vrouw die puur op intuïtie haar eigen bloemenwinkel opent en daar de man ontmoet van wie ze – letterlijk – altijd gedroomd heeft. Ze zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken en om ervoor te zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt.

De magie van Mia’s bloemen. In 2022 op het witte doek.

De in 2014 verschenen roman Ik wist het wordt verfilmd! Dat heeft de producent Greenfield Filmproductions onlangs bekendgemaakt.
Ik wist het wordt geregisseerd door Jamel Aattache (Zwaar verliefd! en Casanova’s), en het scenario is van René Molenaar (Zwaar verliefd!).
Ik wist het zal vanaf februari 2022 in de bioscoop draaien.

Chantal schreef op Instagram dat ze onder de indruk is van het nieuws: ‘Ik wist al dat er een optie op de filmrechten van dit boek genomen was, maar het is altijd afwachten of de film daadwerkelijk gemaakt kan worden. Wat een nieuws dat het dus echt gaat gebeuren. Mia’s prachtige bloemenwinkel op het witte doek, dat moet geweldig worden!’