Zwaar verguld! Boek van het jaar 2013

Wat begint het jaar toch altijd spannend, dankzij de jaarlijkse Boek van het jaar verkiezing van chicklit.nl. Vorig jaar begon voor mij lekker rustig. Omdat de verschijningsdatum van mijn boek een paar maanden opgeschoven werd, kwam er in 2012 geen nieuw boek van me uit en kon ik dus ook niet meedingen naar deze felbegeerde titel. Maar dit jaar was ik weer van de partij met Zwaar verguld! en spannend was het zeker. Ik mocht de titel “Boek van het jaar” al twee keer eerder op mijn naam schrijven, met mijn losstaande boeken Geknipt voor jou en Zoek het maar uit. Maar het was me nog niet gelukt met een boek over Isa en Ruben en stiekem wilde ik dat natuurlijk toch wel erg graag. Zwaar verguld! is voorlopig het laatste deel in de reeks, dus deze kans wilde ik niet voorbij laten gaan. Op 1 februari kwam na een lange maand actievoeren de uitslag online, die je hier kunt teruglezen. En… ik heb gewonnen!!!

Voor de derde keer!

Het is en blijft geweldig om beloond te worden met zo’n eervolle vermelding. Zoveel mensen die mijn boeken met plezier lezen en hun stem op mij uitbrengen! Zoals chicklit.nl al aangaf was het dit jaar een echte ‘battle of the dutchies’ en veel lezers lieten me al weten dat ze het zo moeilijk vonden om te kiezen tussen alle genomineerde boeken, omdat ze van allemaal zo genoten hebben. Extra bijzonder dus, dat ik deze verkiezing heb mogen winnen. Voor de derde keer! Woorden schieten tekort om te omschrijven hoe speciaal en fantastisch dat voelt!

Om dat nog even écht goed te benadrukken heb ik een video opgenomen voor jullie, mijn lezers, want ik ben echt, echt, echt súperblij met jullie! Dankjewel! Dankjewel! (En blijf kijken tot het einde, want daar zit het leukste stukje!)